God træningstur i dag

Ganske rigtigt. Der kom en flaske Gigondas på bordet. Den smagte godt. Leveren var endnu bedre, lammelever. De var som smør og som svigerfar sagde, "lige hvad jeg havde forestillet mig". Er glad for at man ikke er en hel novice i et køkken. Tak til mor, der gjorde madlavning interessant for alle os søskende, selv om vi aldrig fik lov at lave noget som barn, men heldigvis senere. Men interessen for den gode mad bundfældede sig der. Hun havde lært at lave mad hos en dansk præstefamilie i Grønland og i Danmark. Margarine var ikke noget, der var tilladt i vores hus. Det var der til gengæld i flere kammeraters hjem. Det har aldrig smagt godt, men man opfører sig ordentligt og generer ikke andre mennesker, enten fordi de ikke har råd eller bare har dårlig smag. Nå, det var vist et sidespring.

Sidder med tæerne i vand her kl. 14.00.Vi har gået 16-17 km, frem og tilbage til Bedoin. Vi havde en lille afstikker, derfor blev det lidt længere end 2 x 7 km. Tæerne er lidt ømme. Opdagede til min skræk, at jeg havde glemt mine vandresokker. Hvordan kunne det ske? Troede de alt lå i min rygsæk, men nej. De ligger og hygger sig et sted i København. Og skal ikke ud at vandre, men det kommer de i næste uge, uanset de vil eller ej.

Derfor måtte jeg have almindelige strømper på og de kondisko, som jeg heldigvis har med. Kunne have gået i mine gode sandaler, men valgte at teste mine kondisko af, hvis det nu er dem, jeg vil have med som reservesko. Reservesko vil jeg have med.

Bedoin er en hyggelig markedby. Og der er ting af kvalitet ind imellem. Opdagede at de havde vandresko til 49€, så dem fik jeg købt, størrelse 43, et nummer større end hvad jeg normalt bruger. Ens fødder bliver større med alderen, siger de kloge. Om det har noget at gøre med, at man måske heller ikke går i for små sko, i takt med erfaringen, ja, det skal jeg være usagt.

Faldt over et par vandresokker af god kvalitet plus nogle lette strømper, jeg kunne bruge som inderstrømper, indtil videre.

Vi fik købt den baguette, vi skulle have og så vandrede vi ellers tilbage efter at have fået en espresso og en flaske vand med brus og en øl til svigerfar.

Jeg skiftede sokker og til nye vandresko på en bænk. Det gik ganske udemærket med de nye sko, selv om de føltes lidt store i starten. Efter et stykke tid og en lille opstramning i snøringen, gik det endnu bedre. Vejret var fantastisk. Vinmarker, hvor der mange steder stadig hang klaser af druer. Mont ventoux fra sin bedste side, Blauvac og de lavere bjerge i det fjerne. Hvad kan man forlange mere? Smuk, smuk natur. Stille og roligt bliver ens hjerne præget af det kommende. Hvordan bliver det? Kan kroppen klare det? Kan hovedet klare det? Hvordan reagerer man?

Er sikker på, at det nok skal gå. Stædigheden er der i hvert fald, om jeg så skal kravle hele turen.

Har fået dejlig salat med tun, oliven, cornichoner og friskkogte æg (endeligt ikke for længe, så de bliver kedelige), til frokost. Plus igen noget pate med frisk rød peber og så et stykke ost. Kaffe, og nu er det tid til at nyde solen ved poolen.

Fik læst mere i Henrik Friedigers bog. Dagens sider er meget interessante for mig, fordi jeg stadig leder efter en mening med livet og prøver at forstå mine synder og også de gode sider. Siderne i dag handler om dobbeltheden i alle os mennesker, om synd og om godhed, om religionens rolle og dens selvtilstrækkelighed, om mennesker med de "rette" meninger og deres moralisering overfor andre og som dybest inde er et udtryk for deres angst for sig selv og synd, det handler om tilgivelse og meget andet. Stærke sager, som han snakkede med en anden pilgrim om under en tur på Caminoen. Vi har alle en grund til at gå Caminoen, selv om vi kan have svært ved at forklare, hvorfor?

Spændende at se, hvordan mine egne djævle og sataner udfolder sig på turen, om jeg finder sværdet og slår dem ihjel, eller? Eller er det meningen, at vi skal være disse dobbelte mennesker?

Her et billede fra poolområdet i dag, med udsigt til Mont Ventoux. Desværre ikke fra vandreturen. Har stadig svært ved at overføre mine billeder fra iPhonen pga. manglende Wi-Fi adgang. Kunne godt bruge min mobiltelefon, men så koster det, det hvide ud af øjnene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.