Dag 42: Hjemrejse

Erwin og jeg flyver sammen til Barcelona her kl. 09.00. Vores veje skilles der, foreløbig. Vi ses nok igen. Jeg vil komme de manglende billeder på i løbet af de kommende dage, men ellers ikke skrive mere foreløbig. Har brug for at bearbejde det, jeg har været igennem.

Derfor vil jeg ikke sætte dato på, hvornår der kommer mere på siden, men selvfølgelig gør der det inden for 10-14 dages tid. Det har også været lidt hårdt med den forpligtelse, som jeg naturligvis selv har påtaget mig, med at skrive, men også meget lærerigt. Håber du har haft fornøjelse og glæde af at læse oplevelserne. Ikke mindst, selv at få lyst til at gå en Camino, kort som lang. Det er en oplevelse for livet. Ikke andre steder kommer du så tæt på folk, så hurtigt. Får nye venner på meget få dage. Jeg har allerede fået mails fra the Mallorca Brother og svaret. Og skrevet til The Funaris for at takke for Caminoen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.