Rota Vicentina 2018

En meget hurtig beslutning. Rutekort og guidebog købt via nettet på:

www.rotavicentina.com

Fik kort og bog i forgårs. Billetten til Lissabon er købt i dag fredag, med afgang på mandag den 8. januar kl. 06.10.

Jeg har slet ikke trænet. Tværtimod har jeg haft gips på højre hånd i næsten 5 uger, så kroppen er slet ikke i træning til en vandring. Det bliver spændende at prøve. Bliver det problematisk, så holder jeg en pause.

Det er ikke meningen, at jeg skal nå hele ruten denne gang, men jeg trænger til at komme ud i naturen og få lidt energi og kontakt igen.

I morgen henter jeg rygsæk i kælderen og pakker den. Der skal måske lange lette underhylere med. Man ved aldrig.

Har kun kort studeret mulige busruter videre fra Lissabon. Helt let er det ikke, kan jeg se. Må skifte i Setubal, hvorfra der kun går bus 4 gange til Santiago do Cacem fra Sebutal. Må tage det, som det kommer.

I Portugal fungerer internettet betydeligt bedre end i Spanien, så jeg satser på at skrive daglige korte indlæg om min dag. Hvis jeg ikke når det, så når jeg det ikke. I stedet gemmer jeg så nogle noter til senere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.