I morgen er det afsted

I morgen er det afsted. Vi har pakket rygsækkene og tager afsted, så snart dagens dont er overstået i morgen. Min rygsæk kommer til at veje omkring 7 kg og Lisbeths 5 kg. Altså uden mad og drikkelse. Det regner vi med er OK på en 8 dages vandring.

Objektiverne med zoom til kameraet er fravalgt pga. vægten. Billederne er også lettere at arbejde med til hjemmesider, når motiverne ikke er for tæt på. Sidst fik jeg ødelagt et kamera pga. meget kraftig regn i 5 timer, så denne gang bliver den pakket ordentligt ind og der bliver ikke noget med at tage billeder i regnvejr.

Alle papirer er printet og lagt i sirlig orden, så de ryger ud, så snart de er brugt. V tager kun Michellins mineguide til Camino Frances med. Hvis det går helt galt, så har jeg den også på min telefon, men kan kun bruge den, når vi har wifi, da jeg ikke vil købe et datakort for de få dage, vi er afsted. Jeg overvejer dog at flytte til 3 Mobile, fordi man kan bruge sin telefon og data i efterhånden mange lande - Like Home.

Vi flyver til Madrid kl. 18.55 og videre onsdag med bus fra Baraja kl. 09.35. Vi har fundet et hotel tæt på lufthavnen, der er til at betale og vi overnatter der også på tilbagevejen.

Det er ikke til at beskrive, hvor meget jeg glæder mig til at komme afsted. Følelsen af at mærke en frihed - i ordets bedste betydning.

Jeg forventer at skrive noget hver dag, inkl. nogle billeder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.