Dag 6 – fra Palas De Rei til Arzua

Afsted allerede ved 07.30-tiden. Ingen morgenmad. Vi skulle bare afsted, da der iflg. kortet var 25,5 km til Arzua, vores næste stop.

Der var koldt, som du også kan se på billederne. Kom forbi et brødbageri, der lignede , jeg ved ikke hvad - se billedet.

På vejen kom vi forbi 56 km, hvor jeg fik taget et billede til minde om afdøde Ulrik Josefsen. Ulrik er født i 1956 og han har sendt mig den kammuslingeskal, som jeg havde med på min første Camino. Siden da har den sammen med min koreanske lykketing været med mig, når jeg vandrede. De er nu mine lykkeamuletter. Man bliver vist lidt overtroisk - engang imellem.

Min forkølelse var ikke helt overstået. Jeg led en del. Heldigvis mødte vi Francesco, den amerikanske læge fra forleden dag - i forbindelse med en kaffe- og madpause. Jeg fik 2 grønne piller - se billedet - som jeg skulle tage. Håber de hjælper. Jeg skulle bede om flere, hvis det ikke hjalp.

Op ad dagen blev det et fantastisk vandrevejr. Vi kom til Melide i strålende solskin. Lisbeth kan ikke lide pulpo, så vi fandt et andet sted at spise, hvilket vi bittert fortrød. Det var de ringeste burgere, jeg har fået i mands minde. Næste gang i Melide bliver det altså pulpo. Hvis Lisbeth er med, må hun finde et andet sted:-)

Vi holdt et par pauser undervejs, hvor vi fik kaffe eller øl plus en sandwich. Vejret blev endnu flottere. Strålende solskin. Vejen føltes længere end sidste gang. Det var måske mit skrantende helbred, der gjorde udslaget.

Kom endeligt frem til Arzua, hvor vi med hjælp af Google Maps fandt frem til vores pensionat. Det lå parallelt med hovedgangen. Vi fik indlogeret os - et OK værelse, men lidt koldt, som de fleste steder. Der bliver ikke brugt mange penge på opvarmning.

Fik vasket tøj og taget et bad og bagefter et lille hvil. Gik tidligt ud i byen for at finde et stede at spise. Arzua er ikke den mest spændende by, synes jeg. Fandt et undseeligt sted og vi fik noget enkelt at spise og så skulle vi bare hjem og i seng, så vi kunne få hvilet ud til næste dags vandring.

Sundhedsappen viste 35,04 km med alt det løse, så noget fik vi da gået.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.