På marked i dag

Vi var på marked i L'isle-sur-la-Sorgue her til formiddag. Kørte tidligt, da vi ville sikre os en parkeringsplads. Klokken var lidt over halvni. Markedet kender vi. Hyggeligt, da det ligger ved en flod og det er lidt større end andre markeder. Fik købt 4 dækservietter og fik fyldt mit datasimkort op på en Tabac, 35€. Det var, hvad man maksimalt kan tanke op og så holder den 15 dage, hvis altså man ikke har brugt det hele op, inden. Det passer fint med, at jeg har et fransk simkort, da jeg så kan bruge det på næste onsdag og torsdag, hvor jeg er i Frankrig de første 2 dage af min Caminotur.

På vejen hjem en smut forbi Blauvac, for lige at se byen. Vi har mødt een til et bryllup, der har hus i Blauvac. Måske kunne man leje huset der engang. Byen ligger oppe på en top og man har fantastisk udsigt. Der er mange motionscyklister, der kører op til byen og hvor de kan nyde anstrengelserne i den forholdsvis ny restaurant i Torvet. Fra den kan de jo også se Mont Ventoux :-).

I dag er det Tages fødselsdag, så vi skal have stegt lever, med bløde løg. Har kommet lidt rød og grøn peber i. Alt er klargjort, kun leveren mangler at blive stegt, i skrivende stund. Det kan være, at der kommer en Gigondas på bordet i dagens anledning.

Jeg har mange gange måtte skrive mine indlæg om, under min tur her til frankrig, fordi opdateringen forsvandt. For få minutter fandt jeg ud, hvad der er årsagen. Det sker, når jeg brugte en smiley fra et tastatur, som jeg har tilføjet det danske, i selve teksten. Så forsvandt alt det, der stod efter smiley'en. Tastaturet er herned fjernet fra opsætningen. Smiley'en kan sættes på med den kode, som mit system forstår.

I morgen er det Bedoin, 7 km hver vej, med fuld oppakning. Svigerfar går med. Det bliver spændende.

Her nogle billeder fra himmelen, her sidst på dagen, inden det blev mørkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.