Mormoiron og vante omgivelser

I går aftes gik vi tilbage til samme sted, hvor vi fik frokost. Samme friske tjenere. Fik fiskesuppe, som smagte umanerlig godt, på anbefaling. Enige om, at vi også skulle have fisk til hovedret, da frokostens proteinbomber havde gjort deres. Le Patron ordnede fisken for os. Undlod at fortælle ham, at det kunne jeg nok selv klare, men man holder sig i skindet. Fornærmede franskmænd, skal man ikke spøge med ;-).

Kom tidligt hjem. Det tordnede og skraldede meget af natten, så man fik ikke meget søvn. Overvejede på et tidspunkt, om man havde andel af årsagen til skraldet. Man ved jo aldrig.

Kørte ved halvnitiden og var hurtigt på motorvejen. Vi ville køre til Carpentras for at handle i Leclerc. Den kender vi. Var der ved halvtolvtiden. Fik købt det sædvanlige. Vi har nærmest en standardhuskeseddel i hovedet, når det er første dag. Fik købt kylling til aften og lever til i morgen, som Tage ønsker sig til sin fødselsdag i morgen. Det blev lammelever.

På vejen til Mormoiron får følelsen af hjemmebane, af kendt landsskab og Mont Ventoux i baggrunden. Dette flotte majestætiske skallede bjerg, med sine mange Tour de France anekdoter.

Som sædvanlig meget venlig modtagelse af hr. Baumann. På fransk og lidt tysk engang imellem. Fruen er fra Alsace. Tage ville betale og det blev meget billigt. Alt for billigt. Nærmest pinligt, men han var insisterende og sådan blev det. Speciel Jensen price, sagde han.

Vi fik pakket ud og installeret os. Gjorde klar til frokost udenfor. Dejligt selv at kunne bestemme maden og hvordan den laves.

Gik en tur ned i byen, der ikke er ret stor, men har 2 bagerier, 3 spisesteder, en slagter, en Tabac og et lille supermarked plus en blomsterhandler. Vi havde glemt håndsæbe og opvaskemiddel, så det købte vi. Ville have tanket mit simkort til iPad'en, men Tabac havde lukket, så det må blive i morgen.

Fik en kort lur bagefter og så ellers i gang med aftensmaden. Sikken en kylling. Vi fik igen ost bagefter. Kun lårene blev spist, så der er rester til en salat i morgen med kylling og croutoner.

Tidligt i seng ved halvtitiden. Skal tidligt op for at nå markedet i L'isle-sur-la-Sorgue, specielt en parkeringsplads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.