Bilen skal repareres og ny bog at læse

Dagens vigtigste opgave var at finde et autoværksted, der kunne se på beskyttelsespladen under motoren. Den der forhindrer sten og alt muligt at slå op på de vitale dele. Enige om først at køre til Mazan, men da vi kom derhen kunne vi se, at der var meget lidt plads at navigere i derinde, så vi besluttede at køre til Caromb til et Citronen værksted der, som Tage kender.

Da vi kom derover var de hurtige til at få bilen hejst op og fjernet resterne af beskyttelsespladsen. Da han hejste den op kunne han se, at hydralik slangen til højre forhjul var skåret over, så gode råd var dyre. Han kunne godt reparere den, men skulle vente på at få en beskyttelsesplade fra Carpentras og da tidshorisonten var lidt usikker, foreslå han, at vi kørte til Carpentras hos den store Citroen forhandler og værksted.

Mekanikeren ville ikke have noget for sin ulejlighed, men jeg gav ham 20€ alligevel. Det manglede bare. Han så på den med det samme og der var ingen slinger i valsen. Fin service.

Vi kørte til Carpentras og efter lidt fejlkørsel, fik vi gps'en til at finde den nærmeste Citroen forhandler og det klarede den jo med bravur. Det er et professionelt værksted, kan man se. Der er styre på tingene. På en stor skærm kan man se, hvilke biler, der er inde og hvem af de 2 kundeansvarlige, der har sagen. Vi fik en god velkomst, et håndtryk og hurtigt var servicemedarbejderen ude og se på bilen og vi, blve enige om, hvad der skulle laves. Tilbage ved serviceskranken fandt han en pris på en beskyttelsesplade og gav os et overslag på materialprisen på lige ved 200 €. Bilen skal bare laves. Vi har ikke tid til svinkeærinder på vej til Danmark. Der er meget, der skal nås inden onsdag i næste uge.

Vi kunne få en tid i morgen tidlig, onsdag eller også fredag. Fredag er en dårlig dag. Det er sidste dag før afrejse, lørdag tidligt morgen. Vi skal på marked og de sidste ting skal ordnes. I morgen onsdag skal vi godt nok have gæster til frokost, Lisbeth og Jens Aage, men det er der ikke noget at gøre ved. Bilen skal laves og så må frokosten vente lidt, blev vi enige om. Jeg kører ind med bilen og handler de sidste ting og så bliver Tage hjemme og passer butikken, når gæsterne kommer.

Solen var godt oppe, så vi besluttede efter frokosten at slappe af ved poolområdet og læse. Fik læst Henrik Friedigers bog færdig og gik i gang med en mobbedreng: Søren Hauges "Levende visdom", hans esoteriske hovedværk fra 2008. Den er på over 700 sider. Interessant stof at gå i gang med. Har fået den anbefalet af Jytte, da jeg var i Almunecar i Spanien i 2 måneder i foråret. Havde dog set bogen i forvejen og overvejede den, men dejligt med en anbefaling. Man må læse det, man har brug for, for at prøve at forstå bare lidt af livets mysterium. Det er en del af vejen.

Det bliver spændende.Når nok ikke at læse hele bogen inden afrejse, men det kan være, at det er en god ide at dele den op - før og efter Caminoen. Det kan være, at den bliver læst med andre øjne bagefter. Hvem ved?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.