Ikke en blå mandag

Skulle selvfølgelig have fat i kameraet her fra morgenstunden. Læste den engelske vejledning og lige pludselig gik det op for mig, hvordan jeg skulle opgradere kameraets software manuelt. Det er desværre ofte sådan, at det er lettere at forstå de engelske vejledninger end de danske. Hvorfor, ved jeg ikke.

Opdateringen gik som smurt, no problems. Jeg kunne køre kl. 09.30 for at nå at være til Body-SDS kl. 10.00 i Karslunde. Fik fortalt at mit bentøj ikke havde det så godt. Body-SDS terapeuterne starter mig bekendt altid på samme måde med brystkassen, så hovedet og så armene, maven og videre nedad til benene. I dag blev der arbejdet ihærdigt med min skuldre og arme. Min brækkede arm og dens "efterladenskaber" af ubalance skal der stadig arbejdes hårdt med. Lotte er blevet hårdere i sit arbejde, siden jeg kom til hende for  snart 3 år siden. Det er kun godt, så der blev svedt ud af håndflader og føder. Ondt gør det jo.

Mit bentøj fik også en ordentlig tur og Lotte lærte mig nogle øvelser, som jeg bør lave mindst een gang om dagen under min Caminotur, så jeg får strakt senerne i underben og føder. Øvelserne lave man til Body-SDS grundtræningsprogram, som jeg på et tidspunkt må melde mig til.

Lotte foreslog, at jeg måske skulle jeg prøve noget andet fodtøj, hvis vandrestøvlerne giver mig for mange ømme muskler. Det kan være, at jeg ikke får slappet musklerne af efter hver trin, fordi jeg ikke er vant til at gå med vandrestøvler. Jeg tager til Frankrig næste onsdag i 11 dage, hvor jeg kan prøve mig lidt frem med andet fodtøj. Bliver nødt til seriøst at overveje skift af fodtøj, hvis ømheden bliver ved, alternativt at tage andre lettere sko med som back-up.

Efter Body-SDS fik jeg GoPro app'en i min iPhone til at virke, så nu kan jeg også styre kameraet via den og samtidig se, hvad jeg tager billede af. Det går ikke helt så hurtigt med kommunikationen mellem kamera og iPhone, som man kunne ønske sig. Det viser sig især ved skift af kameraets position. Det går lidt langsomt med at følge med motivskiftet. Det kan være at det skal dyrkes lidt mere senere. Det er på den anden side et meget lille kamera, der skal have WI-FI til at fungere samtidig med alt det andet.

Selv om at vi har TDC Play, har vi ikke kunnet få det til at fungere på vores Sonos-anlæg. Det er jo ærgerligt, når der er over 20 mio. numre, vi kan høre ganske gratis, fordi vi har et abonnement hos TDC, hvor det hører med. Muligheden for at høre TDC Play via Sonos er først kommet formyligt.

Jeg måtte derfor have fat i Hi-FI-Klubbens support på området, Casper. Han overtog min computer og kunne heller ikke få det til at fungere. Så han startede fra en ende af, og så på, om alle mine enheder, der har tilknytning til Sonos, var opdaterede. Det var min Apple router ikke (havde ikke opdateret den, siden jeg købte den for 3 år siden) konstaterede han. Den blev opdateret og så skulle alle enheder kobles til igen - en for en. Jeg drønede rundt i lejligheden for at koble vores Sonos-enheder til i de forskellige rum. Og selvfølgelig virkede det bagefter. Det er service.

I løbet af eftermiddagen nåede jeg også at få lavet nogle æblelommer, som de hedder, så fruen kunne få friskbagt, når hun kom hjem. Det er først anden gang, jeg prøver at lave dem. Det gik meget bedre idag. De faldt i god jord.

Vi fik kørt en lang cykeltur ved 18-tiden i det dejlige sensommervejr, som jeg vil kalde det. Vi kørte vel omkring 30 kilometer. Det var dejligt.

Efter aftensmaden har jeg regnet på de dage, som jeg skal bruge på at gå Caminoen, inkl. dage til Finisterre og plads til en togtur eller bustur tilbage til Biarritz, hvis jeg nu vil bruge den returbillet, som jeg er nødt til at købe for overhovedet at få en billig billet derned. Ellers koster en enkeltbillet til Biarritz med Air France over 7.000 kr. samme dag. Antallet af dage regnede jeg ud ved hjælp af det planlægningsværktøj, som findes på de danske pilgrimmes hjemmeside (se linket til højre).

Bagefter bestilte jeg min billet. Det bliver så afrejse onsdag den 16. oktober fra København til Biarritz. Returrejsen er bestilt til den 28. november, vel vidende, at den nok ikke bliver brugt. Ole Christiansen, som jeg omtaler andetsted brugte heller ikke sin returbillet, da han startede i St jean Pied de Port. Det afhænger meget af, hvordan turen går.

Mange pilgrimme, der skal ud på deres første vandring, beskriver den mærkelige følelse, de har, inden de skal afsted. Det er som om, at den kommende tur fylder hele hovedet og al fokus er på den. Sådan en følelse har jeg også nu.

Min Body-SDS terapeut, Lotte, spurgte mig i dag, hvor langt jeg tænker frem i tiden, underforstået, om der var sket en ændring, siden jeg stoppede med mit arbejde. Hertil svarede jeg, at jeg kun tænker til slutningen af november. Jeg er ikke engang sikker på, at jeg tænker så langt.

Måske er det derfor, jeg sover så godt.

Godnat!

OBS! Min niece, Vivi, i Kangerlussuaq, har fødselsdag i dag. Tillykke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.