Udstyrsliste

Det tordnede, regnede og haglede her til morgen, så jeg besluttede at arbejde med min udstyrsliste, så jeg kan få overblik over den samlede vægt af de ting, som jeg har nu. Der mangler stadig vægt på toilettaske, medicin og de ting, som jeg skal bruge, hvis jeg får vabler, som skal behandles. Den lille effektive digitale køkkenvægt og en ikke for tung skål blev derfor hentet i køkkenet. Vægten kan veje ned til meget få gram.

Der er noget af mit nye udstyr, som ikke har fået fjernet mærkater og prisskilte, så det skulle klares inden vejningen. Alt blev vejet, selv om jeg for en dels vedkommende allerede kender vægten fra hjemmesiden, hvor jeg har købt mit udstyr, Bjergkæden i Køge. Der viste sig at være en god ide at veje alt, for der er ikke nødvendigvis overensstemmelse. Og det er vigtig at kende den eksakte vægt, når man skal slæbe på det i så mange dage. Mine nye bukser vejer mindre, fordi jeg havde fået dem lagt op og der er fjernet noget stof. Andre ting vejer lidt mere.

Poserne på eksempelvis silkelagen, bed bug lagen og oppustelig hovedpude har jeg fjernet (også for at mindske vægten), så jeg ikke skal have en masse små ting i særskilte poser, som jeg ikke kan se, hvad er. Soveposen bliver i sin pose, så den ikke fylder så meget, mens de andre soveting kommer i en vandtæt pose. Det gør det lettere, når man skal ordne sin seng og pakke dagen efter.

Regnbukser, regnfrakke og regnpose til rygsækken skal være udenpå rygsækken, så de hurtigt kan tages på. Regnbukserne kan i øvrig lynes ned hele vejen på siden, så man ikke skal tage støvler af for at få dem på. Rent tøj, som jeg skal skifte til, når jeg har taget bad efter ankomst til et nyt herberge, skal samles i en særskilt pose. Øvrige ting bliver også samlet i poser i forhold til, hvad de skal bruges til.

Det er nødvendigt, at man ved, hvor man kan finde det, man har brug for. Derfor dette gode fif, som jeg har læst mig til. Om morgenen er det jo meget mørkt i hergerne, så man skal faktisk kunne pakke sit sovegrej i mørke. Har dog købt en pandelampe, der kan lyse i forskellig styrke, så man ikke forstyrrer de sovende.

Foreløbig er den samlede vægt på lige under 6 kg. Håber at kunne vise pakkelisten i morgen, når jeg har fundet ud af, hvordan jeg kan vedlægge en sådan fil - måske efter omdannelse til en pdf-fil.

I dag har jeg fået købt Compeed, fodsalve, rigtig gammeldags barbersæbe og tilhørende barberkost af grævlingehår.  Hvem skulle have troet det. No wonder, at den var så dyr - af grævlingehår! Nu havde hun tastet beløbet ind og så lægger man jo ikke tingene tilbage. Det er for pinligt. Man kan jo bare se efter prisen - inden. Af grævlingehår! Gad vide, hvor de får dem fra. Det er svært at komme over tanken - men de føles meget behagelige.

Husker, at jeg som barn ofte stod og kiggede på min far, når han barberede sig. Hvordan han kom kogt vand i en emaljebalje, tog kosten og dyppede den i vandet og så rørte sæben rundt i ansigtet, og bagefter barberbladet i det varme vand og så til ansigtet. Det var som en hel teaterforestilling.

Det blev ikke til træning i dag pga. vejret. Fik i stedet lavet en gryderet med osso buco og rensdyr - braisseret i en Le Crueset 3 timers tid med gode sager. Ikke dårlig - på jysk.

I morgen må vi tage revanche med træningen. Håber vejret bliver lidt bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.