Body-SDS

Her til morgen fik jeg lagt nogle nye plug-ins ind på hjemmesiden, bl.a. et bedre editeringsmodul, så man f.eks. kan lave tabeller, trykke på en Smiley i stedet for at skrive 3 tegn, rense koder fra en word-tekst, hvis man nu kopierer noget og mulighed for at ændre i font-størrelser – uden at skulle lave en masse geværgreb via kodning. Nu er det bare knapper, man trykker på – dejligt.

Var til Body-SDS kl. 11.00. Lotte gik til stålet og fik løsnet op for meget, også maven. Har det rigtig fint i kroppen nu. Man bliver nærmest høj af det og føler, at man kan gå på vandet. Grunden til, at jeg går til Body-SDS er, at min brækkede overarm fra marts i år ikke kan strækkes helt op. Så der er fortsat behov for noget behandling samtidig med, at jeg selv laver nogle øvelser. Skal have 3 behandlinger mere, inden jeg starter på Caminoen.

Jeg brækkede min venstre overarm i marts i år og armen mistede stort set al muskelmasse og var ved at blive stiv. Ultimo maj og de første 2 uger i juni fik jeg intensiv Body-SDS behandling og behandlingen løsnede op på min krop og i særdeleshed arm. Muskelsammentrækninger skal væk inden det er for sent. Har tidligere været til Body-SDS i forbindelse med stress og jeg kan kun varmt anbefale det. Det virker i hvert fald på mig. Og så er det ikke for tøsedrenge, og virker efter devisen – det skal gøre ondt, før det bliver godt.

Har besluttet at give kroppen den restitution, den skal have efter behandlingen i dag. Derfor bliver der ikke gåtur med rygsæk i dag.

Jeg gjorde den fejl engang for nogle år siden, at jeg efter en behandling i Karlslunde kørte hele vejen på cykel til København. Det skulle jeg ikke have gjort. Det føltes helt forkert i kroppen bagefter. Min gode terapeut siger også, at man skal give kroppen den restitution, den har brug for. Man kan hjælpe kroppen på vej, men den skal selv løse det meste.  Så det lytter jeg til.

Har fået lagt mit første billede ind af mig selv på siden: Om denne side – taget via Photo Booth på min iMac. Kvaliteten kunne være bedre, af fotoet altså – ikke af motivet 😉 Det er nok lidt sværere at gøre noget ved, bortset fra, at der forhåbentligt ryger nogle kilo på vejen. Kampvægten er lige nu godt 86 kg. Håber på at komme under de 80 på turen. Nu må vi se.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.