Dag 9 – Fra Odeceixe – Lissabon

Havde lidt ondt i hovedet efter gårsdagens hygge. Skulle jo tidligt op, have morgenmad på hotellets restaurant og så vandre ca. 10 minutter til busstoppestedet. Bussen kørte kl. 09.20 og den skal man ikke misse, ellers går der vist 4 timer indtil den næste.

Bussen kom til tiden og der var ikke så mange med, så man havde sit helt eget sæde. Behagelig bustur, selv om det tager næsten 4 timer at komme frem. Stoppede ved busselskabets hovedstation i Lissabon, Sete Rios busstation. Vi ankom lidt over kl. 13.00.

Denne busstation er stort set klods op ad metrostationen Jardim Zoológico. Gik over til den og fandt den metrolinie, jeg skulle med for at komme ind til midtbyen, hvor mit hotel Figueira, centralt beliggende på en stor plads med busser, taxaer og sporvogne, ligger.

Fra denne busstation kan man komme overalt i Portugal med firmaet Rede Expressos og underliggende selskaber. Det er altså den, man skal tage til, hvis man vil hurtigt frem og ikke skal skifte for mange steder.

Var lidt halvtræt, så det blev ikke til meget. Fik taget et bad og hvilet mig lidt. Fik skrevet lidt på hjemmeside,

Gik tidligt ud for at få noget at spise. Først en lille vandretur i området, men der er koldt om aftenen, når solen går ned, så det blev til en simpelt pizza og en øl på en nærliggende cafe. Og så var det hjem og i seng.

I morgen tidlig er det med en shuttlebus til lufthavnen og så er det hjem. Bussen kører fra pladsen foran hotellet.

Jeg kommer tilbage senere til Rota Vicentina og fuldfører resten af ruten ned til det sydvestligste punkt i Portugal. Det er en dejlig rute, dejlige mennesker og god mad og så er det til rimelige priser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.