Lidt nyt udstyr

I dag var Lisbeth og jeg nede i Bjergkæden i Køge for at købe lidt nyt udstyr, primært til Lisbeth.

Selv om der er rigeligt med butikker i København, specielt på Frederiksborggade, så ville hun gerne ned til Bjergkæden, hvor hun tidligere har købt tøj og også har købt sine vandresko, som hun skal bruge nu. Butikken er stor og overskuelig og man får altid god og venlig service plus man får sine procenter, når man er medlem af Foreningen for Danske Santiagopilgrimme.

Lisbeth skulle have sig nogle bukser med zip off, merinouldtrøjer og regnbukser. Hendes egne regnbukser er der gået hul på, så der skulle alligevel købes et nyt par. Det blev til et par Fjällräven bukser og et andet par fra Patagonien. Et par Icebreaker merinouldtrøjer - en langærmet og en kortærmet. Merinouldtrøjerne er jeg selv vild med, fordi de er gode at have på og man kommer ikke til at lugte på samme måde som med andre typer trøjer. Det i sig selv er jo et gode på en Camino, hvor man kommer til at svede rigtig meget.

Nogle nye sokker, et letvægtshåndklæde og en toilettaske blev det også til. Hun fik også købt et par lette sandaler, som hun også kan have glæde af i hverdagen. Jeg selv fik et par nye zip off bukser fra Pinewood, da de var de eneste, jeg kunne passe. De føles ganske udmærkede, selv om de først får deres rigtige ilddåb på Caminoen. Jeg fik jo ødelagt et par for nogen tid siden af et strygejern, så jeg var nødt til at supplere mine Fjällräven zip off. I øvrigt er min buksestørrelse gået ned siden sidst. Der vejede jeg også ca. 6 kilo mere. Det blev jeg faktisk overrasket over og det skyldes, at jeg ikke har købt bukser de sidste par år. Jeg bruger jo mine praktiske bukser fra min investering til min første Camino rigtig meget i hverdagen, så det er ikke tøjindkøb de sidste par år, som tynger budgettet. Ved faktisk ikke rigtigt, hvad jeg skal gøre af alle mine habitter. De fylder bare op. Må se at få dem solgt eller foræret væk.

I dag fik jeg klaret sidste overnatning. Det var i Arzua og bliver på Pension Arcano. Fandt den via en tysk side. Så nu er alt det praktiske på plads. Vi har lovet os selv, at vores oppakning også er klar senest på onsdag, 6 dage før vi skal afsted til Madrid. Så har vi god tid til at sortere fra, hvis der skulle være for meget, men det tror jeg nu ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.