Trænede ca. 19 km i dag

Min venstre langfinger er ikke brækket. Det kan vi godt konstatere nu, men den har fået en ordentlig tur. Den er stadig meget, meget øm. Regner dog med, at den bliver klar til på fredag, hvor jeg har en god ven, der trænger til at komme på briksen og have en gang Body-SDS behandling.

Fingeren har med vilje ikke været tapet sammen med en anden finger over weekenden. Ellers bliver den ikke bevæget nok og får ikke den gennemstrømning, den har godt af. Min weekend i Århus hos gode venner var i øvrigt fantastisk, hvor vi havde den udsøgte fornøjelse at høre Burnin Red Ivanhoe i Den Gamle By. Det var et rent tilfælde, fordi jeg gerne ville i Den Gamle By, og vi ankom 10 minutter før dagens sidste koncert. Det viste sig, at der var 70'er tema i weekenden. Orkestret var forud for sin tid - dengang i vores unge dage. Vi fik også lidt anekdoter - af Karsten Vogel - om bl.a. Frank Zappa, som han havde mødt i London - da de spillede der.

Har været ude at gå ca. 19 km i dag med rygsæk, vægt godt 6 kg - langs den østlige side af Amager, forbi strandparken. Første alvorlige træning. Vandrede ca. 10 km uden at holde pause. Nu er der jo fladt her i København, så det er ikke hårdt på den måde, men at vandre hele tiden på beton eller asfalt, det er hårdt.

Jeg kan godt mærke, at mine trædepuder, især på venstre fod, potentielt kan blive et problem. Nu prøvede jeg også nogle nye sokker af, hvor vævet er lidt anderledes end de andre, jeg har gået med. Måske er det årsagen. Eller det kan være de nye indlæg, som jeg har købt - Select, som mine fødder ikke er gode venner med. Jeg må se at få kigget på nogle andre indlæg, for at se, om de evt. er bedre for mig. Og så er jeg nødt til igen at prøve mig frem på sokkerne også.

Kan godt mærke på mine underben, især forsiden, at jeg har gået med de ekstra kilo. De er noget ømme. Min lænd er også øm. Det tilskriver jeg rygsækken, fordi den hviler på den. Det bliver dog ikke noget problem. Det skal bare gås væk. Ellers gik det sådan set meget godt. Jeg forsøgte at gå stille og roligt - uden at pace. Hastigheden lå på mellem 4,5  - 5,0 km i timen - kunne jeg se på min Garmin. Det er helt OK. Den bør ikke være højere, når man går en Camino, tværtimod.

På min første Camino i 2013 gik jeg på visse strækninger for hurtigt, specielt sidste dag til Santiago, hvor jeg vandrede næsten 39 km på 8 timer og 20 minutter. Holdt heller ikke mange pauser, dengang. Det kommer ikke til at gentage sig, kan jeg garantere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.