Hjem fra Mallorca

Fik lov at sove længe. Det var dejligt. Skal først med flyet her til aften.

Jose henter mig ved 12-tiden. Så kører han mig lidt rundt i området og viser mig en bar, som han kender godt. Vi kommer derind og får en øl. Og snakken går i denne meget lokale bar, som sædvanligt.

Bagefter kører vi over og henter Christine på hendes arbejdsplads, Joses bedre halvdel og så kører vi over til Juan på hans arbejdsplads, så jeg kan få sagt farvel. Bagefter skal vi have lidt frokost og det gør Jose, Christine og jeg et nærliggende sted, de kender.

Efter at have kørt Christine tilbage på hendes arbejde, så kører Jose mig til lufthavnen og vi får sagt farvel. Jeg tjekker ind. Joses datter, i skrivende stund glemt hendes navn og som lever sammen med Angel, vi vandrede med, arbejder i lufthavnen og hende får jeg hilst på. Jeg får et ordentligt kram og et stort smil. Hun har åbenbart hørt en del om mig.

Jeg får mig lidt at spise og så er det ud til mit SAS fly og hjemad. Det har været et dejligt gensyn med brødrene. Håber at komme til at vandre med dem igen en dag og naturligvis står et besøg igen på tapetet. Mallorca er et flot sted. Der er basis for en vandring i bjergene også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.