Dagen før dagen

Tidligt oppe. Michael skulle hente mit årskort til FCK's kampe kl. 09.30, så andre kan bruge det, mens jeg er væk. Og så skulle han lige have et par flasker vin som gave fra Frankrig. Han tog også et par med til Karsten, som vi ser fodbold sammen med. Fik et par lækre hike-strømper til min tur.

Inden Michael kom fik jeg ringet til MAI for at høre, om hun alligevel ikke kunne nå min rygsæk. Hvis jeg kunne komme med den nu, så ville hun gerne love mig, at den var klar senest ved 8-tiden i aften. Jeg skyndte mig afsted for at aflevere den.

Dernæst ned til Kaare, der havde lovet at hjælpe mig med at hente vinterdækkene i vores depotrum i Brøndby. Fik en kop kaffe og en kort snak samt 2 små sten med fra Batse - fra Qaanaq-området. Så kan jeg få læsset "arvegodset" af på turen - den største ryger i havet ved Finesterre!

Kaare og jeg kørte til depotet og hentede dækkene og kørte bagefter til Superdæk på Amager, der konstaterede at dækkene var mindst 10 år gamle og ikke var noget værd. Ergo, 4 nye vinterdæk. Vi købte jo en brugt bil i marts i år, så det var ligesom forventet, specielt prisen taget i betragtning. Vores dæk skal Superdæk i fremtiden opbevare . Jeg gider simpelthen ikke dette roderi med at køre dæk frem og tilbage og så fylder de bare op i pulterkamrmeret. Det er småpenge det koster i forhold til besværet. Og så bliver de i øvrigt opbevaret på den rigtige måde, i det rigtige miljø.

Hvad værre var, at den nye beskyttelsesplade under bilen, som blev sat op i Frankrig, hang løst og var faktisk allerede ødelagt. Så den blev fjernet. Jeg har dog ikke tid til at hidse mig op lige nu. Andre ting er vigtigere og jeg kan alligevel ikke gøre noget ved det, med mindre jeg skriver et langt brev på fransk. Og hvordan får jeg lige det gjort?

Det tog sin tid, fordi der skulles sættes nye dæk på. De var også grundige. Kaare stod nærmest og fulgte med i arbejdet og han konstaterede, at så omhyggelige var de altså ikke der, hvor han fik skiftet dæk.

Kørte Kaare hjem og bagefter en tur på Elgiganten for at se, om de havde det kamera, Panasonic Lumix DMC - TZ40, som jeg havde udset mig. Michael havde selv en ældre model og anbefalede det. Heldigvis, fik det allersidste. Fik også købt et prof-kort til det på 64GB. Dyrt, hundedyrt - kortet altså - 1.200 kr. Det er lige før, at kameraet er billigere. Nå, men logikken er jo også sådan i dag, at det er tilbehøret, de tjener penge på. Det gælder computere som fotoudstyr. Bare tænkt på printerpatroner.

Fik også købt fodsvampemiddel - hvis nu. Hurtigt hen til Nicolai for at hente mine muslingeskaller. Vi blev enige om 2 kammuslingeskaller med hul og snor i samt 2 blåmuslingeskaller. Vi var enige om, at enkelthed hører med til Caminoen. Sådan bliver det. Tak til Nicolai!

Hjem og prøve at udnytte tiden, inden jeg skulle en hurtig smuttur til byen med Metroen, for at i det mindste lige at få hilst og snakket lidt med 2 af mine 3 døtre, Aviaaja og Kuluk.  Havde nogle gaver med fra Frankrig, som de blev glade for. Vi havde en rigtig hyggelig god times tid ved Torvehallerne - se billederne. Kram og knus med ønske om en rigtig god tur. Tror de er lidt stolte af den gamle, for at han tør gøre det.

Lisbeth og jeg fik noget dejligt mad at spise, med rejer og kammuslinger. Lisbeth har købt en ny kogebog SUND -MAVE-SÅDAN af Søs Wollensen, så den skal testes af og er blevet det de sidste par dage og bliver det også i den kommende tid. Man bliver faktisk meget mæt, selv af mindre portioner.

Aftenen er gået med at få styr på det hele, vejet alle tingene igen og få dem pakket i de vandtætte poser. Nu er det meste på plads, selv min pilgrimspas er udfyldt. Jeg mangler nu som det sidste at koordinere de tekniske ting, forstået på den måde, at jeg jo ikke behøver at tage alle de originale elstik til kamera, garminur, iPad og iPhone med. De kan alle lades op med USB-stik fra selve elstikket. Så kan jeg vel nøjes med det elstik, jeg bruger til iPad'en. Det ekstrabatteri, jeg fik købt før Frankrigsturen, tager jeg nok med, så jeg i nød kan oplade alle mine teknikaliteter, hvis jeg må sige det på den måde - mens jeg går.

Jeg regner med maksimalt at få et par timers søvn. Skal op kl. 04.00 for at være på den sikre side. Skal flyve kl. 06.55. Det bliver en hård dag, men spændende. Har kriller i maven, men glæder mig også til at få startet og ikke bare tænke på det.

I morgen opdaterer jeg ved brug af mit franske datakort. Når jeg kommer til Spanien skal jeg hurtigst muligt få købt et.

Dagens billedeserie, bl.a. af min smukke og søde døtre. Læg mærke til, hvor meget udstyret fylder, når det ligger på sengen, men når det er samlet i de vandtætte poser, så fylder det ingen ting og alt kan være i min rygsæk. Læg mærke til mærkerne på rygsækken og skallerne, som Nicolai har lavet med rem på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.