Rolig hektisk dag

Som du kan se, så har designet på hjemmesiden ændret sig. Jeg kunne ikke stille mig tilfreds med det første tema, jeg brugte. Det virkede lidt tungt og skrifttyperne gammeldags. Der var behov for noget friskhed. Har foreløbig valgt et billede, der symboliserer havet ved Finisterre. Det er der, mit mål er.

Har surfet på nettet og ledt efter gode temaer, der passer til sidens indhold. Må dog erkende, at jeg lige nu ikke har tid til at sætte mig ind i at installere noget nyt udefra. Der er nogen rigtig gode temaer på nettet, men de koster også penge. Denne ændring koster ikke noget, bortset fra en smule knofedt for at rette lidt i det. Så det kommer til at se sådan ud for indeværende - indtil Caminoen er overstået.

Prøvede fra morgenstunden at få fat i herberget Orisson, 8 km fra St Jean Pied de Port, via telefonen, men af en eller grund virkede hverken fastnet eller mobil. Så prøvede jeg at sende en mail igen via hjemmesiden. Håber de svarer i morgen. Ville egentlig gerne starte i det små med kun 8 km's opadgående bjergtur, derfor dette ønske om reservation for en overnatning den 17. oktober. Det kan være, at jeg må bide i det sure æble og tage hele turen til Roncavalles på een gang. Så må jeg bare være i form til det. Anderledes kan det ikke være.

Har undersøgt køb af simkort i Spanien, så jeg ikke bliver plukket, når jeg skal opdatere siden under turen. Har fundet den hjemmeside, som nogen har anbefalet - www.holidayphone.dk. Det bliver nok der, jeg køber simkortet, da de har Orange's mobilnet. Det er rart at have det på plads inden turen. Så opdatering må ske via mobilen, hvis jeg ikke skal slæbe på en iPad og det vil jeg ikke.

Har fået lagt lidt flere plug-ins i systemet, bla. til back-up af siden og et program, der tjekker, om nogle links ikke fungerer. Der er hele tiden noget, der kan forbedres. Brug af open source produkter kræver tid og man må fægte sig frem. Lærer dog en masse på den måde.

Skulle hente gode venner i lufthavnen i eftermiddags og køre dem hjem. De skulle have hjælp til at opgradere 3 enheder Apple gear - til det nye styresystem IOS 7.0. Så det tog lidt tid. Det nye system bliver bare bedre, som man får prøvet det. De kan stadigvæk over i Californien. Der skulle også ydes assistance til at få kontakter og kalender i iCloud, så der kunne ske en koordination af begges kontakter og kalenderindhold til de respektive enheder. Det er jo smart nok, hvis man er indstillet på at dele det hele. Og det er der heldigvis stadig nogen, der gerne vil. I øvrigt kan jeg anbefale at læse bogen om Steve Jobs, uden hvem Apple ikke var blevet det, det er i dag. Sikken en energi og sans for detaljerne, men også en mand med et stort ego. Det er nok nødvendigt, hvis man skal nå alt det, han trods alt gjorde i et lidt for kort liv.

Benene er noget ømme efter asfalten i går, så det blev kun til en kort cykeltur. I morgen vil jeg tage en løbetur - altså uden rygsæk. Trods det, så går det den rigtige vej. Jeg kan mærke forbedringer i kroppen. Trapperne kan også tages uden man bliver forpustet. Man skal naturligvis ikke sælge skindet, før bjørnen er skudt. Vi skal til chili-festival imorgen. Rigtigt, chilifestival! Det kan være at man skulle se, om det kan give noget energi. Varmen kan man i hvert fald få.

Selv om aktiviterne i dag ser forholdsvis rolige ud, så har der været gang i den hele dagen - siden tidlig morgen. Hjernen har fået lov at arbejde. Blodtrykket var rigtig fint 122/81 - og det har det været i et stykke tid. Også her går det den rigtige vej. Det kan være, at pilledoseringen snart kan sættes ned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.