Dag 7 – O Porriño

Det blev en kort vandring i dag til O Porriño. Ca. 18 km.

Vi tog det med ro i morges, da vi vidste, at det ville blive en stille og rolig vandring. Fik noget morgenmad og luntede nærmest afsted. Vi blev overhalet af andre. Vejret var dejligt, så det blev en behagelig tur.

På vejen faldt vi over et helt nyt sted for pilgrimme, der ligger lige på ruten. Meget flot sted og der var mange pilgrimme der. Vi lod os også overtale til at få lidt kaffe og købe noget vand. Tror faktisk også at der var overnatningsmulighed der.

På et sted på ruten til O Porriño får du 2 valgsmuligheder – du fortsætter ligeud lidt til venstre eller du drejer mød højre og senere mod venstre. Vi valgte den sidste, fordi det var den korteste. Det skulle vi aldrig have gjort. Du går simpelthen ligeud i et meget kedeligt industrikvarter – ligeud – som ligeud. Endnu en læresætning – den korteste vej er ikke nødvendigvis den letteste eller bedste.

Vi kom dog frem og fandt vores hotel. Fik vasket tøj og hængt tøjet til tørre på den lille altan, der var. Sylvia kom op til os fra sit overnatningssted. Vi fik lidt at drikke på en cafe og bagefter tog vi ind i byen og fik noget at spise. Vi gik dog tidligt hjemad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.