Alt er ved at være klar

Vi har besluttet ikke at tage soveposer, håndklæder m.v. med, så vi ikke skal bære så meget. Der er ikke meget tid til træning, så der skal spares på vægten. Jeg har heldigvis alt mit udstyr fra sidste gang og mine redningssko fra sidst og erfaringen til at vide, hvad jeg skal have med, - og ikke mindst, hvad jeg ikke skal have med. Sidst måtte jeg sende pakker til Santiago af 2 omgange.

Konsekvensen er naturligvis, at vi er nødt til at sove på hostals, pensioner eller i nødstilfælde på hoteller. Har googlet en liste over pensioner og hoteller på Camino Frances, som jeg har brugt som vejviser - ellers booking.com. Det er selvfølgelig en lidt anderledes oplevelse ikke at bo på herberger, men sidst kombinerede jeg det, når jeg havde brug for ro til at skrive eller slappe af. Har de sidste par dage været på mailkorrespondance med de fleste overnatningssteder. Mangler kun 2 steder nu. Hvor er det skønt med Google Translate. Man skriver på dansk - får det oversat til spansk og sender det afsted. Og vupti er bestillingen klaret.

Vores grundbudget er 100€ om dagen, incl. overnatning, så det går vi efter.

Det praktiske omkring transport er på plads - udrejse som hjemrejse, inkl. bussen til Villafranca.

Nu skal der fokus på træningen. Så lige om lidt hopper jeg i noget træningstøj og tager min første løbetur i flere år. Jeg lægger roligt ud:-)

Fik sendt en mail til min gamle Caminofæller i Korea, Canada, Irland, Spanien, Italien, Østrig og Israel om, at nu tager jeg afsted igen. Har fået dejligt tilbagemeldinger, der varmer.

Ted, fra Irland, som sammen med Tommy - også fra Irland - var den første jeg mødte i toget fra Bayonne til SJPdP, skal åbenbart gå Camino Portuguese - til oktober. Desværre passer vores kalendre ikke helt sammen i Santiago. Har bedt ham om at melde tilbage på hans oplevelser, fordi den Camino er også i mine overvejelser til næste år eller året efter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.