Så sker det i dag – vandring til Monasteri de Lluc

Puha, puha - det bliver vist en hård tur. Er lige kommet tilbage for 1,5 time siden efter en køretur til den nordlige del af øen, men også til Klosteret i Lluc, vores endestation, når vi engang kommer der i løbet af i morgen. Det ligger i et bjergrigt område, så jeg er meget spændt på ruten. Det er samtidig bælgravende mørkt her sydpå, så vi må se, hvor meget vi skal bruge vores pandelamper. I brug kommer de nok, under alle omstændigheder.

Sov længe i dag. Ville hvile mig så meget som muligt til nattens strabadser. Kom først rigtig op ved 11-tiden, tog det helt roligt, i bad og så spise lidt frugt, inden jeg tog bilen og kørte afsted. Da jeg havde været i den østlige del af øen, ville jeg se noget af den vestlige del, som er mere bjergrigt. Kørte til Inca og så videre op til Alcudia og videre til Port de Pollenca, i den nordlige del af øen, i Pollenca Bugten. Der er dejligt flot og roligt nordpå. Gode cykelstier langs vandet, kunne jeg se.

Videre af bjergveje til Lluc, hvor jeg blot kom og så vores ankomststed og så kørte igen. Jeg ville videre til Soller ad bjergvejene, så jeg også fik set den del. 4-5 km efter Lluc var der en restaurant på bjerget, hvor der åbenbart kommer mange vandrere. Her stoppede jeg og fik en salat og noget kylling og en cola. Bagefter en cafe solo og så videre.

Det føles lidt langt, når man kører på bjergveje. Som Jose sagde forleden - her på Mallorca er 50 km længere end andre steder 😉 . Ja, alt er jo relativt - eller? Kom til Soller og så videre hjemad. Nu havde jeg faktisk lidt travlt, hvis jeg også skulle nå at opdatere her og der, inkl. billeder og måske få slappet en smule af, inden jeg bliver hentet her på hotellet.

Herfra kører vi til Palma, hvor vores tur starter. Jose har forhåndsreserveret, men vi skal betale 3€ for at deltage. Vi bliver 5 i alt, inkl. Jose's svigersøn m.fl. Juan kan, som nævnt forleden, ikke deltage, da han er nødt til at arbejde. Ærgerligt, da han er en fantastisk fyr at vandre sammen med. Det må blive en anden god gang.

Der er stinkende varmt - undskyld udtrykket, men lige i dag er der en fugtig, kvalmende varme. Jeg sidder her med bar overkrop inde i værelset, da jeg ikke kan sidde ude og sveden driver af mig. Godt vi skal gå i nat. Min nye rygsæk er pakket med ekstra sokker, merinouldtrøje og min barefoot sko fra Merrell. De bliver gode at gå med, når der er fladt og ingen sten. Batterier til fotoapparat, mobil, Garminur og GoPro'en er ved at være helt klar, så om 15 minutters tid skal jeg have sveden skyllet af og gjort mig klar.

Jose henter mig kl. 21.00, har han lige skrevet på sms. Jose mener, at jeg bør spise noget pasta inden. Det skrev han på sms tidligere i dag. Er ikke helt sikker på alvoren i det. Måske snupper jeg bare en sandwich. Spændingen stiger, sjovt nok. Det er føles ligesom dengang, da jeg skulle starte på den første strækning på  Caminoen. Man mister lysten til mad.

Jeg håber at være tilbage på hotellet senest kl. 15.00 i morgen søndag eftermiddag, gerne før, men man skal også være realistisk. Så snart energien er til det, får du både de gode og dårlige historier fra nattens vandring. Forhåbentlig flest gode. Vi ses.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.