Dag 34: Endnu en regnvejrsdag, men hurtig tur

(Portomarin - Palas de Rei, 24,8 km)

Er nu kun 68 km fra Santiago, siger guidebogen, men vi så en sten med 66 km mærke på. Tog et billede der, fordi både Juans og min bedre halvdel er født i det år. Så ved I det.

Først og fremmest tillykke til Juaaka og Eigil, Ep, med fødselsdagen i dag. De ved nok, hvor gamle de selv bliver, men det er noget med et år efter en rund fødselsdag plus 10 til den anden. Hav en god dag, til jer begge, gode mennesker!

Planen er Santiago fredag, men tidligt på dagen, gerne formiddag. Mere senere, når jeg får tid. Benene har det godt. The Mallorca Brothers og jeg går 4,3 km i bjergterræn i snit. Vi er rigtig gode, hvis jeg selv skal sige det og disse 2 af guds udsendinge til mig, er bare helt fantastiske. Kigger hele tiden tilbage, for at se, hvor jeg er eller så går lillebror med mig, når Super Mario, som vi har døbt storebror, går som lyn og torden. Nogen gange skal jeg være imellem dem.

Som team er vi gode, kan jeg mærke. Denne usagte forståelse mellem hinanden og hjælpsomheden. jeg er bedst om morgenen og lidt på eftermiddagen. Det lærer man, så på opstigningen efter Portomarin var jeg fartsætter. Jeg skal hilse og sige, at os, denne ældre 3 mands gruppe, går fra de fleste. Hvis nogen havde sagt det til mig for bare 3 måneder siden, at sådan ville det blive, så var vedkommende anset for egnet til at. komme et vist sted hen. Nogle gange tror jeg heller ikke selv, at det kan gå så stærkt. Vi gik dagen rute på nøjagtig 5 timer og 40 minutter, indlagt 2 pauser, hvor vi det ene sted fik kaffe og det andet øl og tunbocadillo. Det er lidt for meget.

Mere i morgen. Nu vil jeg sove. Vejret bliver koldt og regnfuldt. Har brug for at samle kræfter.

Der blev ikke mange billeder i dag pga vejret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.