Lang hjemtur og sidste forberedelser

Det blev en lang køretur fra Mormoiron i går. Der er 1.578 km til Puttgarden derfra.

Vi kørte lidt i halvni, efter morgenmad og klargøring af lejligheden. Stod op kl. 06.00. Fik lavet os nogle lækre baguettestykker med æg, tomat og salat, pate, salat og rød peber og så et stykke med ost. Pakkede dem i film og så ned i køleboksen. Køleboksen er een af de bedre investeringer i T. Hansen, jeg lavede inden turen sydpå. Man tager den bare med ind og slutter til elsystemet, hvis man skal overnatte. Den larmer en smule, men maden holder. Derfor kunne vi have friske ting med hjem denne gang. Varmt vand med til pulverkaffen undervejs skulle også lige koges.

Kørte den sædvanlige tur lang med bjergene op til Bollène, når man er på vej hjem. Det er en tradition, som svigerforældrene har haft i mange år. Ligesom for at sige pænt tak og farvel til området. Og det er jo også smukt at køre i. Bjerge, vinmarker så langt øjet rækker, man kommer en en hel del mindre byer, bl.a. St. Pierre de Vassols, Caromb, Aubignan, Vasqueyras og altid sikker på at møde motionscyklister uanset tidspunktet om morgenen. Vinbønder, der allerede er gået i gang med dagens høst.

Og så skal der selvfølgelig købes croissanter i St. Cecile. Same procedure as last year. På motorvejen i Bollène og så får bilen lidt fart på. Der er jo lang vej hjem.

Turen gik stort set smertefrit, bortset fra den kraftige regn næste helt fra Hannover og til Puttgarden, sidst på aftenen og i mørke. Det er aldrig sjovt og vi var nødt til at sætte farten ned, af hensyn til faren for aqua-planning. VI kom med færgen lidt over halvto natten til i dag, søndag og var i havn omkring halvtretiden. Kørte Tage hjem og så videre til København og var der ca. et kvarter over 5. Kom op med tingene, et bad og så ellers på hovedet i seng. Fik selvfølgelig vækket Lisbeth, da jeg ikke kunne min nøgle. Den lå i min rygsæk, viste det sig.

Dagen er gået med at forberede indholdet til rygsæk, mere korrekt en finjustering og lave liste på det, jeg skal nå i morgen. Der er røget nogle ting, fordi der skal spares vægt. Mangler at købe et ekstra sokkesæt. Hellere det, end så meget andet, så jeg evt. kan skifte på en dagsmarch og stadig have et rent par ved ankomst. Burde blive rejseklar i morgen. Lisbeth har lånt mig sin mini iPad, så jeg formindske vægten - hellere den end min egen iPad.

Har også frivilligt stillet mig til rådighed i dag, så Lisbeth kunne øve sig på Body-SDS-terapeutuddannelse, også selv om jeg skal til Karslunde i morgen og have den sidste tur af Lotte inden Caminoen. Det går rigtig godt fremad for Lisbeth. I morgen aften og tirsdag får jeg også lige en tur mere.

Nåede også i dag at få snakket med søster via telefon fra Qaqortoq, der var glad for at have fået et ny lejlighed, med god udsigt. Det var dejligt for dem. Også en snak med fætter, Bent Ole, via Skype, med familien i baggrunden. Vejret så rigtig godt ud i Qaqortoq, med høj sol og 8 grader, i modsætning til København, med regn hele dagen.

Nu strammer det til, kan jeg mærke. Mærkeligt at skulle afsted alene med en rygsæk og i så mange dage. Stadig lidt uvirkeligt, men sådan har alle det vist, før den første tur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.