Mit pilgrimspas er kommet

Nu er der ingen vej tilbage.

Mit pilgrimspas er kommet i dag fra Foreningen af Danske Santiagopilgrimme. Bestilte 2, selv om der er 44 felter i et pas, og sædvanligvis burde være nok. Havde dog læst en beretning hos en pilgrim, som havde haft behov for lidt mere plads. Derfor - just in case - og så gør det ikke noget, at man har for mange stempler på.

Sammen med passene har jeg fået det sidste medlemsblad, hvor der er en masse fortællinger fra danske pilgrimme. Det skal jeg læse her i weekenden. Er også i gang med at læse Henrik Friedigers bog Mig og Caminoen. Derudover får man fra foreningen tilsendt et emblem (flot), klistermærker til bil og et stofmærke til tøj eller rygsæk. Der er også vedlagt en video: Camino de Santiago - vejen til målet. Når jeg får styr på det med billeder, så tager jeg billede af, hvad jeg har modtaget.

Øvrige bøger, jeg har købt er:

  1. Henrik Tarp: Pilgrimsvejen til Santiago de Compostela (er læst - en rigtig god guide, som jeg tager med)
  2. Simon Graves: Camino-vandring for begyndere (er læst - meget god personlig beretning)
  3. Flemming Holm-Larsen: Pilgrimsvejen til Santiago de Compostela (er i gang med at læse den)

Overvejer derudover at købe Rejsen til Jakobsland af Tue og Bodil Gad, som Hans-Erik i Nuuk har foreslået. Løbende har jeg læst en masse hjemmesider og gode råd fra hele verden, ikke mindst en masse om væggelus (bed bugs). Disse kære dyr, der elsker os mennesker. Meget mere om det senere.

I dag har den alene stået på en cykeltur, da jeg desværre var nødt til at bruge en del tid på at få styr på indholdet af musik i vores netværksserver. Kunne lige så godt få det overstået i dag, så jeg ikke skal tænke på det mere og i stedet koncentrere mig om min træning den kommende måned.

Noget af træningen skal foregå i Frankrig ved Mont Ventoux i begyndelsen af oktober, så jeg får trænet op- og nedstigninger. Det første stræk fra St. Jean Pied de Port går jo først op og så ned. Det skulle være en rimelig anstrengende tur, så jeg må hellere være vel forberedt, selv om nogen nok synes, at det er lidt vovet kun at træne 5-6 uger før. Nå, ja, man har vel gået på rensdyrjagt før, uden at have trænet 🙂

I morgen står den på 2 timers gåtur med fuld oppakning. Vi ses i morgen.

Og så tillykke til mine døtre, der har fødselsdag i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.