Camino Frances 2013

Camino 2013 foregik fra 16. oktober – 27. november 2013.Har valgt at inddele Camino 2013 i 3 kategorier:

  • Forberedelsen
  • Vandringen
  • Eftertanker

Forberedelserne og eftertankerne er naturligvis tidsmæssigt uden for den periode, hvor selve vandringen foregik. Har valgt at tage dem med for at vise, hvilke tanker, der foregår i hovedet på een – før og efter.

Kan se på Foreningen af Danske Santiagopilgrimmes FB-side, at mange nye vandrere har en masse spørgsmål, på samme måde som jeg selv. Måske kan mine egne mange spørgsmål være til lidt hjælp. Egen erfaring er dog altid bedre, fordi det lærer man mest af.

Vil anbefale dig at starte med at læse fra begyndelsen. Det giver en bedre helhedsforståelse af min fantastiske oplevelse.

Jeg har helt bevidst valgt at lave en meget personlig beretning, altså mere end blot det at angive antal vandrede kilometer, hvor lang tid det tog osv. Det har været vigtigt at give udtryk for de følelser, jeg mærkede undervejs.

NB! Efterfølgende har jeg overført mine første beretninger fra min første hjemmeside (www.peterschultz.nu) til denne side, du nu læser. Den nye hjemmeside eller rettere sagt temaet – har en anden struktur.

Skulle du under læsningen støde på manglende indholdsmæssig logik, kan det måske skyldes det. Der kan f.eks. midt i en tekst være en henvisning til et billede, der ikke længere er der. Forsøger at holde en stringent struktur på den nye hjemmeside, hvor beretningerne er for sig, med et enkelt billede – dagens billede – og så et selvstændigt galleri for de enkelte vandringer, hvor jeg forsøger at give hvert et billede en tekst.

God læsning!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.