Dag 11 – til Sederon

I går fik vi gået 3 km mere end planlagt. Til gengæld sparer vi dem i dag.

Sov rigtigt godt i værelse med 3 senge. Dobbeltsengen i et andet værelse fik Natale og Ughetta.

Vågnede allerede ved 06.30-tiden. Kiggede lidt på muligheder for overnatning til i morgen, torsdag. Det ser ikke godt ud, men vi må som man altid gør på en Camino sætte sin lid til, at der dukker noget op. Teltet har vi som bødberedskab, men vi er lidt højt oppe og som tidligere beskrevet stadig for koldt on natten.

Lækker, lækker morgenmad. Hjemmelavede marmelader af figner, grønne tomater og abrikoser. Brød, smør, skinke og lækre små kager samt kaffe/the. På toppen af kransekagen var der fint udskåret frisk frugt i små patentglas. Ham Patrick er altså god til detaljerne. Der er kræset om tingene, kan man mærke.

Vi fik skramlet vores kontanter sammen og fik betalt regningen. Kunne desværre ikke betale med kort, men det gik. Heldigvis er der en hæveautomat i Sederon, så der skal hæves penge, så jeg ikke kommer i samme situation de kommende dage. Prisen var 58€ pr. person, halvpension. Det er ef fund for de penge med den fantastiske middag, vi fik i går, inkl. aperitif, vin og digistif. Og så den herlige morgenmad, som jeg lige har beskrevet.

Jeg kan kun på det kraftigste anbefale Babeth og Patricks Relais/Gite. Den har kun været åben i 14 dage. Hjemmesiden er:

www.lerelaisdelameouge.com

Vejret igen helt exceptionelt. Skyfrit, meget varm, så bukserne er lavet om til shorts, solcreme på ansigt og arme. Vi holder lige p.t. pause på en time. Der er 6,8 km tilbage til Sederon. Vi er der om et par timer. På vejen har vi fået en nkelt kop espresso, det eneste sted, der har været åbent. Tjeneren kom fra Argentina og da jeg nævnte Messi, blv han helt glad. Så lidt skal der til engang imellem. Helt tosset er det ikke at kunne lidt om fodboldspillere. Det kunne kvinder godt lære lidt af, især hvis de vil fat i nogle mandfolk😂

Spøg til side. Jeg er ved at være i vandreform. Min hævelse i højre skinneben er meget aftagende nu. Krop og hjerne er på samme sted. Jeg går, bare går, uden at tænke på, hvornår det skal slutte. Det er meget befriende ikke hele tiden at skulle måle og veje noget, og drage konklusioner.

Sidder nu og kigger på mine vandringsfæller, der skal være på farten i endnu 5,5 måned, måske lidt mere, afhængig af, hvordan det går. Det bliver godt nok en hård nød, men de er viljestærke, så de skal nok klare den. Jeg gruer dog lidt for situationen, når næsen skal vendes hjem. Det må føles langt. Sådan ville jeg selv tænke. Vi må se til den tid.

...... Mere senere ved ankomst........

Er vel ankommet til vores overnatning Hotel Gite la Serpolet. En lille lejlighed med terrasse. Ikke boget at råbe hurra for, men det er OK. Vi skal jo bare slappe af og  sove.

Ruten har været dejlig, næsten ingen biler. Fuglefløjt og stilhed.

Det er hamrende varmt, og det bliver ikke koldere i morgen, siger vejrudsigten. Varmen er dejlig, men at have solen lige i knolden timevis, det kan godt blice lidt træls.

Natale og jeg har været nede og handle. Vi spiser brød, pålæg og frugt. Masser af vand har vi købt. Der er ingen steder at handle i morgen. Ingen steder at sove, men det må vi se.

Foreløbig skal vi lige have lidt mad. Vi har ikke fået frokost. Og så skal vi altså bare slappe af og tidligt i seng.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.